MGG bewerkt aluminium gietstukken met behulp van de nieuwste bewerkingstechnologie. MGG heeft meer dan 40 state-of-the-art, flexibele CNC- bewerkingscentra, evenals andere speciale bewerkingsmachines. Vierentwintig van deze machines staan in een klimaat gecontroleerde ruimte.

                       

De CNC-bewerkingscentra zijn uitgerust met tal van opspantafels en gereedschapshouders met tot 80 posities. Met behulp van direct numerieke besturingssoftware die gekoppeld is aan de machinebesturing is het mogelijk om snel en efficiënt te reageren op veranderingen aan een product.

Met behulp van twee centraal geregelde koelsystemen voor de koelvloeistof welke een temperatuur van 20º heeft (met een tolerantie van +/- 1º in 24 uur), geautomatiseerde was- en droogeenheden, moderne meetapparatuur (waaronder 3D en SPC) en een in-house gereedschapmakerij voor het ontwerpen en maken van de totale gereedschappen (met uitzondering van de snijgereedschappen), voegt MGG aanzienlijke waarde toe aan elk gietproces.

Onze machinale faciliteit in Nieuw-Bergen (Nederland) garandeert een uiterst nauwkeurige, flexibele en efficiënte bewerking voor een breed scala aan producten en seriegroottes.